Canopy Infusions Aluminium

KREATIVNOST, NAGLAŠENOST, USMERAVANJE…

Naglasite prostor. Usmerite pogled. Dajte prostoru novu dimenziju. INFUSIONS™ paneli Vam daju priliku da izrazite svoju kreativnost na potpuno novi način.
Iskoristite ove zakrivljene panele kao platna na kojima ćete projektovati slike ili kao podlogu za igru svetla i senke. Postavite ih pojedinačno ili formirajte jedinstvene prostorne konstrukcije upotrebom više panela. Zahvaljujući INFUSIONS™ panelima sada možete osmisliti bezbroj različitih kombinacija upotrebom tipskih elemenata.

canopyinfusionsaluminium-2INFUSIONS™ su paneli koji pružaju mnoge dizajnerske mogućnosti za kreiranje “prostora u prostoru” pomoću lebdećeg canopy plafona. Iako je izgled neobičan, sistem se sastoji iz standardnih komponenata pristupačne cene. Veliki izbor tekstura i dimenzija, mogućnost menjanja visine na kojoj će se paneli nalaziti, utiču na lični pečat koji dajete prostoru.
Neka obično postane neobično. Infusions unose boju i oblik u prostor, brzo i jednostavno. Canopy plafoni imaju širok opseg primene od veoma zahtevnih korporativnih enterijera do znatno manjih pro. Vizuelna paleta je bogata i raznovrsna. Boje imaju opseg od veoma nežnih i poluprovidnih do intenzivnijih i punijih tonova. Providnost dozvoljava osvetljenju da ima sastavnu ulogu u dizajnu plafona, posebno indirektnoj rasveti koja može da doprinese dinamici i interakciji između svetla i teksture.

canopyinfusionsaluminium 3

 

 

 

NEOBIČAN IZGLED OD STANDARDNIH KOMPONENTI

Infusions su dostupne u dimenzijama 1830x610mm i 1525x610mm i mogu se koristiti pojedinačno ili u kombinaciji tako da formiraju nizove ili neke druge oblike. Za dinamičniji vizuelni utisak, canopies mogu da se postavljaju na različitim visinama. Infusions se lako postavljaju i ne zahtevaju specijalne alate.

NAPRAVITE KONFIGURACIJU PO VAŠEM IZBORU!

canopyinfusionsaluminium-4

 

 

 

 

canopyinfusionsaluminium-specifikacije